Verkkosivut

Olipa verkkosivujen tarpeesi yhden sivun mittainen esittelysivu tai vaikka monipuolinen verkkokauppa, onnistuvat niiden toteuttaminen meiltä! Toteutamme sivustosi aina toiveidesi mukaan sekä muotoilemme ne toimimaan laitteella kuin laitteella.

Käytämme pääasiassa nettisivujen teossa WordPressiä helpon päivitettävyytensä vuoksi, mutta lisäksi meiltä onnistuvat myös tuoreimmilla JavaScript-kirjastoilla tehdyt sivustot.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ylläpitopalveluun, jolloin huolehdimme päivityksistä ja kunnossapidosta puolestasi. Tarvittaessa koulutamme sivuston ylläpitämiseen. Päivitys ja ylläpito on mahdollista tilata myös jo valmiille sivuille.

Halutessasi voimme tuottaa myös sisältöjä, kuten tekstejä ja kuvia sivuille tarpeidesi mukaan.

Seuraavat nettisivut ovat käsialaamme:

Puijon PesisKirsi SindaPiipputiimiAsennussavottaTakkutaikaSähkö-JaveTeSiRi

jusajutut.fi

Sovelluskehitys

Meillä on vankka kokemus web-sovellusten kehittämisestä, ja tiimimme koostuu kokeneista ja innovatiivisista kehittäjistä, joilla on intohimo uusien teknologioiden ja ratkaisujen löytämiseen. Olemme ylpeitä tarjoamastamme ammattitaidosta ja luotettavuudesta, ja tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset.

Kehityspalvelumme kattavat koko sovelluskehityksen elinkaaren, alkaen suunnittelusta ja arkkitehtuurin määrittämisestä aina käyttöönottoon ja ylläpitoon asti. Olemme erikoistuneet sekä yksittäisten sovellusten että laajojen järjestelmien kehittämiseen, ja voimme auttaa yritystäsi kaikissa tarpeissasi.

Meillä on vahva sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen, ja siksi olemme joustavia ja avoimia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että paras tapa kehittää sovelluksia on yhdessä asiakkaidemme kanssa ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä jokaisen asiakkaamme kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, miten voimme auttaa yritystäsi.

OTA YHTEYTTÄ

Katsotaan yhdessä mitä voisimme tehdä.

Täytä vaadittavat kentät.
Kiitos viestistäsi!